Inapoi la arhiva

 

 

                                                                                                                                                      

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

 

 

 

HOMEFORUMCOMPETITIISHOPPINGGALERIE FOTOCONTACT

 

 

 

 

 

 

 

Nationala de tineret s-a calificat la CE din Ungaria

  Naţionala de tineret de handbal feminin a Romāniei a fost īnvinsă, duminică,de selecţionata Rusiei, scor 30-29 (16-10), īn ultimul meci al turneului de calificare la CE din Ungaria, dar s-a calificat la turneul final datorită clasării pe locul 2 īn grupa.

 

 

 

 

13.04.2009

 

 

Copyright hanbalisti.ro. All rights reserved.

 

     AVEM DOUA SEMIFINALISTE

  Echipele CSU Suceava si UCM Reşiţa s-au calificat īn semifinalele Cupei Challenge

  CSU Suceava s-a impus, sāmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 32-24, īn faţa austriecilor de la UHK Krems dupa ce castigasera si partida tur cu scorul de 29-26. Handbaliştii reşiţeni au īnvins ieri, īn deplasare, formaţia sārbă Proleter Naftagas, scor 30-22, la Resita se terminase īn tur, 37-25.
Echipele Stiinta Bacau si HCM Constanţa au fost eliminate din cupele europene de formatiile Bern Muri din Elvetia, respectiv Pevafersa Valladolid din Spania.

 

   DIN NOU DEZAMAGIRE...                                                                                         Dupa esecul pe teren propriu suferit de formatia valceana, Oltchim, astazi a venit si randul Rulmentului din Brasov sa paraseasca competitiile europene dupa infrangerea suferita in fata formatiei Itxaco. Chiar daca pleca cu prima sansa, dupa un meci in care jocul individual excelent al jucatoarelor brasovence nu a putut egala excelentul joc de echipa al spaniolelor , jucatoarele romance au parasit terenul si competitia in lacrimi si cu speranta ca poate in viitor vor depasi performanta din acest an.

 

 

 

Citeste tot articolul pe www.sport365.ro